XLS, ondersteuning bij het vermageren met XLS medical

Afvallen doe je in de eerste plaats natuurlijk door je voedingspatroon aan te passen en meer te bewegen. Maar een beetje ondersteuning tijdens het afvallen is natuurlijk altijd welkom. Daarom zijn de producten van XLS medical een uitkomst. Zij helpen je tijdens het afvalproces en kunnen er voor zorgen dat je tot 3 keer meer afvalt dan wanneer je alleen gezonder eet en meer sport.

Wat is XLS medical

afvallen xlsXLS medical heeft zowel tabletten als poeder in het assortiment, welke je inneemt naast je normale maaltijden. Poeder kan handig zijn voor mensen die tabletten slikken niet zo prettig vinden, dus je kunt altijd kiezen. In zowel de tabletten als het poeder zitten dezelfde werkzame stoffen. Het belangrijkste ingredi├źnt is een natuurlijke vetbinder.

Doordat je de producten naast je maaltijden neemt, zorgt deze vetbinder ervoor dat er tot 28% minder vet uit je voeding wordt opgenomen door je lichaam. Een andere prettige bijkomstigheid is dat je eetlust vermindert en je een positief effect op je stoelgang zult ervaren. Doordat het product er ook voor zorgt dat je minder calorie├źn uit koolhydraten, suikers en vetten opneemt, zul je merken dat het afvalproces versneld wordt.

Omdat niet iedereen gelijk is en op dezelfde manier wil afvallen heeft xls medical de keuze uit verschillende pakketten. Naast de gewone variant kun je ook kiezen voor de Max Strenght variant als je meer gewicht wilt verliezen. Als je het product eerst wilt uit proberen of nog geen keuze hebt kunnen maken tussen pillen en poeder, kun je ook kiezen voor een proefpakket van 10 dagen in poeder of tablet vorm. Zo kun je eenvoudig kennis maken met de producten van XLS medical.